Järjestöjen asiantuntijapooli jatkaa osana Kumajan toimintaa

 Aihe: Järjestöt, Verkosto

Kumaja-hanke jatkaa Uudenmaan alueen järjestöjen verkoston rakentamista ja yhteistyön kehittämistä. Uusimaa 2019 -hankkeen lopettaessa työnsä 30.6.2019 järjestöjen asiantuntijapooli siirtyy osaksi Kumajan toimintaa.  

 

Vuonna 2019 tärkeitä teemoja asiantuntijapoolin toiminnassa ovat yleiskuvan luominen uusmaalaisten sote-järjestöjen toiminnoista sekä järjestöjen keskinäinen organisoituminen Uudellamaalla. Kumajan tavoitteena on edelleen kehittää yhteistyötä niin järjestöjen kesken kuin järjestöjen ja julkisen sektorin välillä.  

 

Tässä työssä järjestöjen asiantuntijapoolista saatavilla näkemyksillä, kokemuksilla ja tiedolla on suuri arvo ja merkitys. Toivommekin, että asiantuntijapoolin jäsenet ovat valmiita jatkamaan tärkeää työtään kaikkien järjestöjen hyväksi! Asiantuntijapooliin otetaan myös uusia jäseniä. Tervetuloa mukaan kaikki kehittämisestä kiinnostuneet uusmaalaiset järjestötoimijat!

 

Asiantuntijapoolin toimintaan voi ilmoittautua mukaan verkkolomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/64C80C943B14A9D7 

Tutustu asiantuntijapoolin aiempaan toimintaan:

Järjestöjen asiantuntijapoolin tapaaminen Helsingissä

Uudenmaan järjestöjen asiantuntijapoolin toiminta avattiin kick off -tilaisuudessa

Lue myös

Kirjoita hakusi ja paina Enter.