Kommentoi kuvausta Uudenmaan sosiaali- ja terveysjärjestöjen hyvinvointia ja terveyttä edistävästä toiminnasta

 Aihe: Järjestöt, Uusimaa

Kumaja on työstämässä kuvausta uusmaalaisten sote-järjestöjen yleishyödyllisistä toiminnoista. Tavoitteena on tehdä järjestötyö ja sen erilaiset toimintamuodot näkyviksi päättäjille, virkamiehille ja kuntien työntekijöille.

Kuvauksen tarkoitus on antaa sote-järjestöjen erilaisista toiminnoista yleiskuva, joka auttaa hahmottamaan järjestöjen toiminnan moninaisuutta. Kyseessä ei siis ole yksittäisten järjestöjen toimintaan keskittyvä kuvaus.

Kumajan uusmaalaisten järjestötoimintojen kuvaus pohjautuu Järjestö 113 -hankkeen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen hyvinvointia ja terveyttä edistävä toiminta Varsinais-Suomessa -kuvaukseen. Kumajan osalta työ käynnistettiin keväällä 2019 järjestötyöpajoilla. Niiden pohjalta Kumaja koosti uusmaalaisten järjestötoimintojen kuvauksen, joka on jaoteltu kolmeen eri osaan: Tukea elämäntilanteeseen, Osallisuutta, toimintaa ja tekemistä sekä Erikoisasiantuntijuus.

Uudenmaan järjestöillä on nyt hyvä tilaisuus tukea järjestötyön näkyväksi tekemistä kommentoimalla kuvauksen luonnosta. Toivomme teiltä tämän kyselyn kautta mahdollisimman laajaa palautetta kuvauksiin sekä konkreettisia esimerkkejä järjestötoiminnasta eri kohderyhmille.

Kysely on avoinna 2.10. – 3.11.2019.

Kyselyyn pääset tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/4FE91DC650A88A49

Lue myös

Kirjoita hakusi ja paina Enter.