Sijainti

Kallion virastotalo
Toinen linja 4, Helsinki, Suomi

Ilmoittaudu

ILMOITTAUDU

Päivä

11.4.2019

Aika

15:00 - 17:30

Järjestöjen asiantuntijapoolin tapaaminen Helsingissä

Kumaja ja Uusimaa 2019 kutsuvat Uudenmaan järjestöjen asiantuntijapoolin

Tapaamiseen 11.4. klo 15-17.30

Paikka: Kallion virastotalo, neuvotteluhuone 3 (Toinen linja 4 A, Helsinki)

Tapaamisen teemoja ovat sote-järjestöjen vaikuttavuus ja vaikutusmahdollisuudet sekä järjestötiedon kokoaminen.

  • Tapaamisessa päästään syventymään palvelutuotannon rajapinnassa toimivien järjestöjen muodostaman työryhmän esitystä rakenteista, joiden avulla sote-järjestöjen vaikutusmahdollisuudet voidaan turvata sote-palvelujen uudistuessa. Järjestöiltä toivotaan malliin ja sen tavoitteisiin laajaa kommentointia.
  • Kumaja on työstämässä kuvausta uusmaalaisten järjestöjen hyvinvointia ja terveyttä edistävistä toiminnoista. Työn tavoitteena on luoda yleiskuva Uudenmaan alueen järjestötoiminnoista, sillä tällaista tietoa ei ole vielä kootusti saatavilla. Asiantuntijapoolin tapaamisessa tätä jo aloitettua työtä päästään syventämään ja vaikuttamaan siihen, millainen järjestötoimintojen kuvauksesta lopulta muodostuu.

Ilmoittaudu tapaamiseen viimeistään 7.4.2019 tämän linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/EP/AFB4665AE8518D09

Järjestöjen asiantuntijapooli on avoin kaikille Uudenmaan alueen järjestötoimijoille, jotka haluavat olla mukana kehittämässä alueen järjestöjen yhteistyötä ja kumppanuutta julkisen sektorin kanssa. Mikäli et ole sitä vielä tehnyt, ilmoittaudu mukaan asiantuntijapoolin jäseneksi tämän linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/B5AD26CDE6EABD0A

 

Kirjoita hakusi ja paina Enter.

kumajan logo, taustalla ihmisiä suuren kalenterin päällä