kaiutin

Sijainti

Valli ry
Hämeentie 58-60, Helsinki, Suomi

Päivä

4.2.2020

Aika

13:00 - 15:00

Järjestöjen digiverkoston tapaaminen

Lämpimästi tervetuloa järjestöjen digiverkoston vuoden ensimmäiseen kokoukseen

tiistaina 4.2.2020 klo 13-15 Vallin toimistolle (Hämeentie 58-60 A, 2. krs).

Jatkamme tämän vuoden kokouksissa erityisesti tekoälyn parissa, tällä kertaa Cristina Andersson alustaa meille aiheesta ”Kaveria ei jätetä – teknologia avuksi!”, ja pääsemme myös itse pohtimaan, mitä ja miten tekoäly vaikuttaa esimerkiksi omassa arjessamme/työssämme – tarjoamissamme palveluissa.

Cristina Andersson on keinoälyn ja robotiikan hyödyntämisen asiantuntija. Hän toimii konsulttina mm. Sosiaali- ja terveysministeriön kansallisen hyvinvoinnin tekoälyn ja robotiikan ohjelmassa. Cristina on myös startup yrittäjä yrityksessä, jonka tarkoituksena on hyödyntää keskustelevaa ja valmentavaa tekoälyä yksinäisyyden ratkaisemiseen.

Cristina toimii myös asiantuntijana kansainvälisesti, mm EU:n eri tahoilla.

Kokouksessa puheenvuoron käyttää myös saavutettavuuden erityisasiantuntija Sami Virtanen Kuuloliitosta, hän kertoo mm. LVM:n sähköisen viestinnän palvelulain valmistelun tilanteesta (tänään on dl kuulemiselle tv- ja tilauspalveluohjelmien tekstitykseen liittyen). Paula Oittinen Kumajasta eli Uudenmaan sosiaali- ja terveysjärjestöjen kumppanuusverkostosta kertoo ajankohtaiset kuulumiset, ja toivon mukaan hänellä on jotain kerrottavaa myös sote-uudistuksen tilanteesta.

Tapaamisessamme päivitämme muutenkin tietojamme muista ajankohtaisista asioista, suunnittelemme tulevaa. Myös sinulla on mahdollisuus kertoa ajankohtaisia kuulumisia!

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, kuulemaan, oppimaan uutta, vaikuttamaan! Kehittämään yhdessä ja varmistamaan se, että järjestöjen ääni kuuluu. Tuttuun tapaan kaffetta ja pientä suussa sulavaa tarjolla!

Ilmoittautuminen sähköpostilla: sari.vapaavuori@valli.fi.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.