Sijainti

Verkkotapahtuma

Ilmoittaudu

Read More

Päivä

26.1.2021

Aika

09:00 - 11:00

Uudenmaan päihde- ja mielenterveystoimijoiden etätapaaminen

Uudenmaan päihde- ja mielenterveystoimijoiden verkosto kokoontuu 26.1.2021 klo 9-11 keskustelemaan sote-uudistuksen tilanteesta sekä sote-muutostuesta. Tilaisuus järjestetään etätapaamisena.

Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot sote-uudistuksen tilanteesta ja järjestöjen muutostuesta sekä keskustellaan siitä, mitä päihde- ja mielenterveysjärjestöt voivat tarjota sote-muutostuelle, mitä järjestöt odottavat sote-muutuostuelta sekä miten organisoituminen Uudellamaalla kannattaa toteuttaa.

Järjestöjen sote-muutostuessa on kyse Maakuntien neuvottelujärjestön ja SOSTEn suunnittelemasta ohjelmasta, jolle on haettu STEA-rahoitusta. Suunnitelmassa Uudenmaan osuus on kaksi henkilötyövuotta ja hallinnoijana toimii EJY ry.

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat tällä kertaa Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry ja MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Alustava ohjelma:

9.00 Alkusanat

9.15 Sote-uudistuksen tilannekatsaus ja keskustelu, Miia Ståhle, HYKS Erva-alueen aluekoordinaattori, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

9.35 Sote-muutostuen toimintasuunnitelma ja keskustelu, Marja Manninen, toiminnanjohtaja, EJY

10.00 Tauko

10.05 Pienryhmäkeskustelu: Mitä päihde- ja mielenterveysjärjestöt voivat tarjota sote-muutostuelle? Mitä järjestöt odottavat sote-muutostuelta?

10.35 Keskustelujen yhteenveto

11.00 Tilaisuus päättyy

Voit jo ilmoittautua tilaisuuteen: https://link.webropolsurveys.com/EP/5BD51F7C774AE2B3

Kirjoita hakusi ja paina Enter.