Yhdistysten osaaminen esille – koulutusta järjestöille 

 Aihe: Järjestöt

Kevät on uudistumisen aikaa ja uudistumiseen tarjoavat välineitä myös Kumaja-kumppanuusverkosto ja Opintokeskus Sivis. Yhteistyössä järjestettävä koulutus Potkua yhdistyksen toimintaan osaamisen tunnistamisesta on tarjonnut tukea yhdistysten osaamisen kirkastamiseen jo Espoossa, Keravalla, Sipoossa ja Raaseporissa. Koulutusilloissa on paneuduttu siihen mitä osaamista yhdistyksillä on ja mitä ne tarvitsevat pärjätäkseen paremmin myös tulevaisuudessa. Illan aikana kirkastetaan yhdistyksen perustehtävä, ydinosaaminen sekä osaamistarpeet. Koulutuksella tuntuu olleen yhdistystoimijoita ryhdistävä vaikutus: 

”Olimme todella vaikuttuneita koulutuksestanne. Se oli juuri mitä me kaivattiin ja enemmän kuin osattiin odottaa! Saatiin potkua persuksille ja uusia ideoita.” 

Koulutus tarjoaa järjestöille mahdollisuuden vahvistaa toimintaansa muuttuvassa toimintaympäristössä. Osallistujat ovatkin kokeneet saavansa uusia toimintatapoja ja lisäksi konkreettisia työkaluja yhdistystyöhön. Verkottuminen muiden alueen toimijoiden kanssa sekä yhteiset keskustelut on koettu antoisiksi.  

Havahduin ajattelemaan monia asioita uudesta vinkkelistä, myös tulevaisuuden pohtimisen tärkeys valkeni enemmän. 

Koulutuskiertue jatkuu vielä Lohjalla 2.4. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on auki seuraavan linkin kautta: 

https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/58810509-4793-4339-b72b-7295817559b2?displayId=Fin1671706 

 

 

Lue myös

Kirjoita hakusi ja paina Enter.