kumaja-logo-taustakuvat1

Järjestöt

Uudellamaalla toimii yli 1700 sosiaali- ja terveysjärjestöä, jotka edistävät hyvinvointia ja terveyttä.

Järjestöjen merkitys

  • Järjestöjen toiminta lisää ihmisten hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.
  • Järjestöillä on tietoa, taitoa ja kokemusasiantuntijuutta hyödynnettäväksi sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnittelussa ja toteuttamisessa.
  • Yleishyödyllinen vapaaehtoistoiminta ja vertaistuki ovat korvaamattoman arvokas lisä julkisen sektorin tuottamille palveluille.
  • Monilla järjestöillä on myös tärkeä rooli edustaa sellaisia ihmisryhmiä, joiden ääni ei muutoin tule yhteiskunnallisessa keskustelussa kuulluksi.
  • Sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanovaiheessa on tärkeää turvata järjestöjen toimintaedellytykset muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tutustu järjestöihin

  • Kumaja esittelee Uudenmaan järjestöjä pienten esittelyjen sarjassa, jossa esiteltävä järjestö haastaa aina seuraavan esiteltävän mukaan. Alle on koottu sarjassa ilmestyneitä järjestöesittelyjä.

 

toimeksi-fi

Toimeksi.fi  on verkkopalvelu, jonka tarkoitus on helpottaa kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten toiminnan, vapaaehtoistyön ja kehittämistoiminnan löytämistä ja viestintää.

Ideoi kanssamme

Onko teidän järjestöllänne idea yhteistyölle, jota Kumaja voisi edistää? Haluaisiko teidän järjestönne järjestää tapahtuman yhdessä Kumajan kanssa? Mitä aiheita Kumajan verkostotoiminnassa olisi hyvä käsitellä?

Jätä yhteystiedot ja idea alle, niin Kumaja ottaa yhteyttä teihin!

""
1
NimI
Järjestö
Ideasi Kumajalle
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Kirjoita hakusi ja paina Enter.