Sijainti

Verkkotapahtuma

Päivä

25.5.2021

Aika

09:00 - 13:00

Alueellinen perhekeskuspäivä

Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Perheet keskiöön! -hanke järjestää 25.5. klo 9-13 alueellisen perhekeskuspäivän. Päivien suunnitteluun ovat osallistuneet Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus.  Päivien aikana kuullaan, miltä perhekeskuskehittäminen alueella näyttää, ja herätellään keskustelua siitä, millaista alueellista perhekeskusta haluamme yhdessä rakentaa: mitkä ovat seuraavat askeleet yhteisen työn rakentamiseksi? Millainen on unelmien perhekeskus?

Puheenvuoroja esittävät mm. THL:n erikoissuunnittelija Päivi Varonen ja johtava asiantuntija Arja Hastrup, jotka ovat mukana kehittämässä kansallista perhekeskustoimintaa. Sähköisestä perhekeskuksesta ja sen kehittämisestä kertoo DigiFinlandin projektipäällikkö Hanna Manelius.

Tilaisuudet järjestetään webinaareina.  Perhekeskuspäivien tarkempi ohjelma täsmentyy myöhemmin.  Löydät lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alueelliseen perhekeskuspäivään linkistä: HYKS-alueen (Uusimaa, Päijät-Häme, Etelä-Karjala, Kymenlaakso) perhekeskuspäivä 25.5.2021 kello 9-13

Kirjoita hakusi ja paina Enter.