huvipuistossa arpajaispalkintoja hyllyllä

Sijainti

Valli ry
Hämeentie 58-60, Helsinki, Suomi

Päivä

5.11.2019

Aika

13:00 - 15:00

Järjestöjen digiverkoston tapaaminen

Digiverkoston syyskauden viimeinen kokoontuminen Vallin toimistolla tiistaina 5.11.2019 klo 13-15 (Hämeentie 58-60 A, 2. krs).

Tapaamisessamme päivitämme tietojamme ajankohtaisista asioista ja suunnittelemme myös tulevaa.

Varsinaisena aiheena on juuri nyt erittäin ajankohtainen AuroraAI-ohjelma. Erityisasiantuntija Aleksi Kopponen VM:stä kertoo meille siitä ”AuroraAI-ohjelma 2020-2022 – Luodaan paremmat työkalut omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja tarvittavien palveluiden löytämiseen”.

AuroraAI:ssa toteutetaan ihmislähtöinen toimintamalli, jossa tekoäly auttaa kansalaisia ja yrityksiä hyödyntämään palveluita oikea-aikaisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Tuttuun tapaan myös ajankohtaiset kuulumiset kentältä.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, kuulemaan, oppimaan uutta, vaikuttamaan! Kehittämään yhdessä ja varmistamaan se, että järjestöjen ääni kuuluu.

Tuttuun tapaan kaffetta ja pientä suussa sulavaa tarjolla!

Ilmoittautuminen ja mahdolliset kysymykset sari.vapaavuori@valli.fi.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.

Piirretyssä kuvassa lapsi on kiipeämässä naisen syliin ja vieressä hymyilevä mies, lisäksi Perheet keskiöön -, LAPE- ja Kumaja-hankkeiden logotPiirretyssä kuvassa lapsi on kiipeämässä naisen syliin ja vieressä hymyilevä mies, lisäksi Perheet keskiöön -, LAPE- ja Kumaja-hankkeiden logot