Sijainti

Suomen Mielenterveysseura
Maistraatinportti 4 A, Helsinki

Ilmoittaudu

ILMOITTAUDU

Päivä

11.9.2018

Aika

09:00 - 11:30

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tapaaminen

Tervetuloa mukaan päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tapaamiseen 11.9.2018!

Kumaja-verkosto kokoaa yhteistyössä Mielenterveysseuran kanssa jälleen Uudenmaan päihde- ja mielenterveysjärjestöjen asiantuntijat yhteen. Haluamme tapaamisten avulla kehittää sektorin järjestöjen yhteistyötä Uudellamaalla ja edesauttaa järjestöjen asiantuntemuksen huomioonottamista sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa.   

 

Tilaisuudessa kuullaan ajankohtainen tilannekatsaus maakunta- ja sote-valmistelusta. Tapaamisen tarkoituksena on myös käynnistää Uudenmaan alueella toimivien päihde- ja mielenterveysjärjestöjen toiminta- ja palvelukartaston kokoaminen. Edellisessä tapaamisessa nousi esille tarve saada kootusti tieto Uudellamaalla toimivista sektorin järjestöistä ja niiden toiminnoista sote- ja maakuntavalmistelun tueksi. Kokonaisuuden hahmottaminen selkeyttää myös järjestöjen omaa toimintakenttää sekä yhteistyötä maakunnan alueella. 

 

Asiantuntijatapaamiseen ovat tervetulleita kaikki Uudenmaan alueella toimivat päihde- ja mielenterveysjärjestöjen edustajat. Voit halutessasi välittää kutsua eteenpäin verkostossasi. Tilaisuuteen mahtuu kolmekymmentä henkilöä.  Tilaisuus on täynnä. Jos haluat ilmoittautua jonotuslistalle ole yhteydessä Kaisa Luhtalaan (yhteystiedot alla).

 

Lisätietoja asiantuntijatapaamisesta antaa Kumajan aluekoordinaattori Kaisa Luhtala kaisa.luhtala@kumaja.fi , puh 044 7343111. Lisätietoja Kumajan toiminnasta www.kumaja.fi. 

 

 

 

Kirjoita hakusi ja paina Enter.

väriliituja purkissakäveleviä ihmisiä ja Kumajan logo