Sijainti

Verkkotapahtuma

Päivä

18.2.2021

Aika

15:00 - 17:00

Tavoitteena esteetön ja saavutettava tulevaisuuden sote-keskus!

Keskustelutilaisuus torstaina 18.2. kello 15.00-17.00

Uudenmaan vammaisjärjestöjen vaikuttajaverkosto ja Uudenmaan vammaisneuvosto järjestävät yhteistyössä Kumajan kanssa keskustelutilaisuuden aiheesta tulevaisuuden sote-keskukset ja vammaisten osallisuus. Uudellemaalle suunnitellun viiden hyvinvointialueen Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeiden vastuuhenkilöt kertovat hankkeiden etenemisestä ja vastaavat vammaisia ja vammaisjärjestöjä askarruttaviin kysymyksiin. Tilaisuus on avaus hankkeiden yhteistyölle Uudellamaalla vammaisia edustavien järjestöjen ja vammaisneuvostojen kanssa.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen ja esittää ennakkokysymyksiä tai ehdotuksia Tulevaisuuden sote- keskus – hankkeiden vastuuhenkilöille tämän linkin kautta: https://webropol.com/ep/HUN18022021

Mikäli et pysty ilmoittautumaan linkin kautta, voit ilmoittautua ja jättää ennakkokysymykset myös sähköpostiosoitteella: osallistun@hun.fi.

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 15.2.2021. TEAMS-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Keskustelutilaisuuteen voidaan ottaa enintään 80 henkilöä, joten pyydämme ilmoittamaan kokoukseen enintään 2 henkilöä edustamastanne tahosta. Tilaisuus nauhoitetaan.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja käytetään vain tilaisuuden järjestelyihin ja siitä tiedottamiseen.

 

Yhteistyöterveisin,

 

Pirkko Kuusela, puheenjohtaja (Uudenmaan vammaisneuvosto/Espoon vammaisneuvosto)

Heikki Majava, toiminnanjohtaja (Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry)

Jaana Pirhonen, hankepäällikkö (Kumaja)

Aapo Rantanen, järjestöasiantuntija (Invalidiliitto ry)

Kirjoita hakusi ja paina Enter.