Helsingin kaupunki tiedustelee järjestöjä avuksi koronajäljitykseen

 Aihe: Järjestöt, Tiedotamme, Uusimaa

Koronatilanne on etenkin pääkaupunkiseudulla vakava. Helsingin kaupunki on lähettänyt oheisen avunpyynnön Uudenmaan järjestöille Kumajan välityksellä. Pyydämme teitä ystävällisesti tutustumaan viestiin ja jakamaan sitä järjestöjenne sisällä:

Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala hoitaa koronapandemiassa tartuntalain mukaista tartuntojen jäljitystehtävää ja tiedustelee järjestökentältä mahdollisuutta osallistua tähän tärkeään ja merkitykselliseen tehtävään vapaaehtoistyön kautta. Osallistuva järjestö solmisi kaupungin kanssa sopimuksen ja kaupunki järjestäisi järjestön osoittamille vapaaehtoistoimijoille tarvittavan koulutuksen tehtävään.

Tartunnanjäljittäjän tehtävä sopii SOTE-taustaiselle henkilölle tai muun soveltuvan koulutuksen omaaville vapaaehtoisille, joilla on kyky ja motivaatio omaksua tartunnanjäljityksessä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä kyky omaksua kohtaisen nopeasti uutta tietoa ja tietojärjestelmiä. Työpiste sijaitsee Kallion virastotalossa (Toinen linja 4 A). Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe klo 8–20 ja la-su klo 9–20. Tehtävään annetaan perehdytys (n. 1 pv). Työvuorot ovat sovitettavissa kunkin henkilökohtaiseen tilanteeseen.

Lisätietojen antajana toimii johtava ylilääkäri Kustaa Piha (kustaa.piha@hel.fi), koordinoijana terveydenhoitaja Alli Miikkulainen (alli.miikkulainen@hel.fi, p. 040 170 5109) ja muihin käytännön kysymyksiin vastaa osastonhoitaja Pia-Marika Heino (pia-marika.heino@hel.fi, p. 050 402 0985).

(Viestin välitti Kumajalle Helsingin kaupungin terveys- ja päihdepalvelujen johtaja Leena Turpeinen)

Lue myös

Kirjoita hakusi ja paina Enter.